Kan inte låna pengar

 

Dags att ponera över en ny fras – ”kan inte låna pengar”. Det är en tvetydig fras, som kan innebära flera saker. Kanske har man en psykisk spärr som gör det omöjligt för en att ta ett lån. Kanske är ens ekonomiska situation så bedrövlig så att man har väldigt svårt för att få ett lån. Kanske har man så ont i handen så att man inte förmår fylla in blanketten som krävs för att man ska få ansöka om ett lån.

– Är du en sådan med en psykisk spärr? Jag känner fler. Tänk på att om du behöver pengar till något du verkligen vill göra, så vore det rent elakt mot dig själv att inte låna pengarna. Du har fått ett liv som du ska göra något av här och nu. Är det att låna pengar till att göra något du vill? Eller är det att spara pengarna och ha det riktigt riktigt mysigt tillsammans med dem? Som Joakim von Anka.

– Kommer du inte få lån? Har du verkligen provat allt? Även de mindre mikrolånen?

– Det sista problemet är egentligen det svåraste att lösa, eftersom du måste be någon att fejka din namnteckning. Se till att hen övar många gånger innan hen försöker!

Det var det! En ovanligt kort artikel. Det fanns helt enkelt bara tre potentiella problem som berör lån.

”Kan inte låna pengar” nedtecknades den 22 mars 2013.

 Skriv en kommentar

* (t.ex. Enok Snutenhjälm)

* (t.ex. "enok.snutenhjalm@gmail.com")

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011-2015 Jag kan inte Suffusion theme by Sayontan Sinha