Kan inte sluta snyta mig

 

Det här kanske verkar vara en märklig artikel för vissa, men det är faktiskt inte ett ovanligt fenomen att man inte kan sluta snyta sig. Vissa snyter sig i tid och otid. När helst minsta lilla kittling eller annan irritation uppenbarar sig i näsan måste vissa bara gå och snyta sig. Men varför väljer jag att skriva en sådan här artikel innan jag ens fått för mig att skriva en ”Kan inte hålla tal”, eller något annat som känns mer normalt. Sanningen är att jag själv har lidit av detta problem, och sen har jag ingen j*vla lust att skriva om att hålla tal just nu.

Oförmågan att sluta snyta sig för med sig en rad mindre angenäma icke-förnämligheter:

1. Näsdukarna tar slut hela tiden.

2. Nästippen torkar ut fullständigt och blir öm. Man ser ständigt miserabel ut.

3. Man fullkomligt sargar alla sorts väggar och hudlager som avgränsar blodkärlen från näsans innandöme. Som en flöjd av detta drabbas man av kaskadnäsblod varje gång man snyter sig eller andas lite för hårt.

Eftersom jag har tagit mig ur det här svåra problemet förut så har jag faktiskt en hel del ordentliga tips för dig som inte kan sluta snyta dig. Jag behöver således inte babbla runt problemet som jag brukar göra i de flesta andra artiklar här på ”Jag kan inte”.

Kan inte sluta snyta dig? Prova följande!

1. Börja med att ge dig en ordentlig anledning att sluta snyta dig. Denna anledning är inte ekonomisk. Vem som helst har råd med näsdukar och har man inte det så tar man toapapper. Nej, börja istället med att etsa din näsa hos en doktor. Det görs på följande sätt:

a) Ring vårdcentralen. Säg att du lider av svår näsblod och blöder flera timmar om dagen

b) Du kommer bli skickad till en jourläkare, där du får vänta i några timmar. Det är det värt.

c) Säg till läkaren att han lika gärna kan etsa båda näsborrarna samtidigt.

Efter detta så har du en lagad näsa. För att du ska fortsätta ha en lagad näsa måste du sluta snyta dig!

2. Engagera andra i ditt problem. Så många som möjligt. Be dem gömma näsdukarna och se till att de hugger dig som vithajar varje gång du närmar dig en hushållspappersrulle.

3. Tänk på rätt sätt, det vill säga, beroendet sitter i skallen. När man väl hamnat i en situation då man snyter sig hela tiden så är det svårt att övertyga sig om att man faktiskt egentligen inte behöver det. Det kommer ju snor när man snyter sig! Men hur fysiskt och existerande ditt behov än verkar så sitter beroendet bara i skallen. Undviker du att snyta dig tillräckligt många gånger trots att du ”behöver det” så kommer du i sinom tid upptäcka att du faktiskt inte behöver det.

4. Utöva självbestraffning! Nej, jag pratar inte om att börja skära sig och sådär. Mer passande är till exempel att säga att ”det snor som lämnar näsan i onödan måste läggas i frukostyoghurten”, eller ”de näsdukar som förbrukas i onödan måste slickas rena för egen tunga”.

”Kan inte sluta snyta mig” nedtecknades den 27 mars 2012.

  En kommentar till “Kan inte sluta snyta mig”

  1. Hur långt tid tog det för dig att sluta snyta dig? Jag försöker nu sluta snyta mig efter att ha läst ditt inlägg, men snoret rinner konstant.

 Skriv en kommentar

* (t.ex. Enok Snutenhjälm)

* (t.ex. "enok.snutenhjalm@gmail.com")

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011-2015 Jag kan inte Suffusion theme by Sayontan Sinha